Coronoviruset: vi tar vårt ansvar

Cafévagnen under gryningen

Med anledning av Coronoviruset vill vi på Spektra ta vårt ansvar och förhindra smittspridning – men också be er om hjälp att hålla igång verksamheten! Det är viktigt att små, lokala företag hålls flytande under krisen.

Vi har tills vidare öppet precis som vanligt men med några anpassningar för att minimera risken för smittspridning:

  • Personalen har fått utbildning i extra hygienrutiner av rutinerad vårdpersonal
  • Cafévagnen får en grundlig desinficering varje dag
  • Flera gånger om dagen spritar vi alla handtag och andra ytor som kommer i kontakt med händer

Cafévagnen är en stor del av vår dagliga inkomst och vi vill be er att fortsätta handla hos oss så mycket ni kan! Tipsa gärna era vänner om oss och köp en extra macka! Varje liten inkomstkälla hjälper oss att hålla oss flytande lite till.

Det här betyder också att vår personal kommer att hålla sig längre ifrån dig än vanligt. Tack på förhand för att du respekterar detta och hjälper oss att hålla verksamheten öppen på ett säkert sätt. Hoppas ni håller er friska!