Arbetsträna hos oss

Vill du arbetsträna hos oss?

Vi erbjuder i första hand platser för personer som har funktionsvariationer – mestadels NPF. Det är där vår spetskompetens finns. Självklart kan vår kompetens även hjälpa fler än de som har NPF, och om du har en misstanke att du skulle passa hos oss så tveka inte att höra av dig.

För att komma till oss bör du redan ha en handläggare hos Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, kommunen, eller liknande. Om du inte har en handläggare kan vi hjälpa dig att etablera rätt kontakt, men vi fungerar bara rådgivande tills en handläggare hör av sig och bokar ett möte med oss.

När man jobbar hos oss

Som arbetstränande eller praktikant kommer dina tider, uppgifter och omständigheter att anpassas efter dina förutsättningar.

Vi har ett stort urval av arbetsuppgifter och jobbar aktivt med att du ska få utvecklas utifrån vad du är duktig på och tycker verkar spännande. Vi har en lång och omfattande erfarenhet av NPF-relaterade anpassningar, även med inifrånperspektiv. Det gör oss unikt rustade för att kunna stötta dig att bli ditt bästa jag och växa med jobbet.

Arbetsplatsen är redan intryckssanerad i stort, och personliga anpassningar görs sedan efter att vi diskuterat med dig om hur du tror att du vill ha det.

Vi arbetar från grundtanken om att människor ska kunna få ihop hela sitt liv, även utanför arbetet. Energiplanering och självkännedom är en del av vårt löpande arbete.

Vi dokumenterar, följer upp och rapporterar efter uppgörelse med dig och dina handläggare.

Är du handläggare eller arbetsförmedlare?

I frågor rörande placeringar vänligen kontakta Andreas Davis Springe:
070–981 00 92
andreas.springe@butikspektra.se