Made by Spektra

Bilverkstad stängd tillsvidare

Pga ett tekniskt haveri kommer vi av säkerhetsskäl stänga ner vår verkstad tills vidare. Vi ställer alltså in service, hjulskiften och reparationer av fordon. Ni som har bokade tider för detta blir kontaktade av oss löpande.

Bilverkstad stängd tillsvidare

L:et fylls på

Senaste månaderna har många lämnat in saker till oss – tack! Vi har fått in så mycket stort att vi skaffat en möbelavdelning som vi döpt till L:et. Det börjat nu fyllas på med många spännande saker. Kom och se!

Olika möbler i vår möbelavdelning

Presentkort

Känner du nån som är oerhört svår att hitta presenter till? Nu kan ge bort skattjakt på second-hand! Vi erbjuder nu presentkort i 50kr, 100kr, 200kr, 300kr och 500kr! De gäller inte bara second-hand, utan caféet och våra Made by Spektra produkter. Presentkort. 50kr, 100kr och 200kr

NPF-resurser

Vår ambassadör Jill har skrivit ihop en lista över böcker, YouTube-kanaler, poddar m.m. med tema NPF

NPF-resurser på adaptis.se

Vår ambassadör Jill ger digitala föreläsningar om autism

Det annorlunda året 2020 kräver nya lösningar. Som komplement till socialt distanserade uppdragsföreläsningar erbjuder utbildningsföretaget Adaptis nu också öppna digitala föreläsningar via plattformen Boon. Det har aldrig varit lättare att lära sig mer om autism från personer som själva är autistiska!

Anmälan 

Du anmäler dig på Jills sida hos plattformen Boon: www.boon.tv/jillcfaulkner Där väljer du datum och betalar direkt på hemsidan. Det finns även möjlighet på sidan att köpa föreläsningarna i efterhand! Vill du hellre betala via faktura? Kontakta oss, så löser vi det.

Anmäl dig här!

Coronoviruset: vi tar vårt ansvar

Cafévagnen under gryningen

Med anledning av Coronoviruset vill vi på Spektra ta vårt ansvar och förhindra smittspridning – men också be er om hjälp att hålla igång verksamheten! Det är viktigt att små, lokala företag hålls flytande under krisen.

Vi har tills vidare öppet precis som vanligt men med några anpassningar för att minimera risken för smittspridning:

  • Personalen har fått utbildning i extra hygienrutiner av rutinerad vårdpersonal
  • Cafévagnen får en grundlig desinficering varje dag
  • Flera gånger om dagen spritar vi alla handtag och andra ytor som kommer i kontakt med händer

Cafévagnen är en stor del av vår dagliga inkomst och vi vill be er att fortsätta handla hos oss så mycket ni kan! Tipsa gärna era vänner om oss och köp en extra macka! Varje liten inkomstkälla hjälper oss att hålla oss flytande lite till.

Det här betyder också att vår personal kommer att hålla sig längre ifrån dig än vanligt. Tack på förhand för att du respekterar detta och hjälper oss att hålla verksamheten öppen på ett säkert sätt. Hoppas ni håller er friska!

Fidget-tuber

Bänkskärmar

Tack till våra sponsorer!

Det är tack vare er som vi har möjligheten att hjälpa vuxna med neuropsykiatriska funktionsvariationer komma ut i arbetslivet.

  • TE:s Schakt och Planering

Vill du sponsra oss? Skicka gärna ett mejl till kontakt@butikspektra.se, eller ring oss på 072-974 38 60