Sömmerska som använder en coverstich-maskin

Syservice

Vi tror att framtiden är beroende av att vi konsumerar på ett mer hållbart sätt. Tanken om att laga och återanvända, hellre än att skaffa nytt, är viktig och genomgående i vår verksamhet. En av de stora miljöbovarna är så kallad fast fashion – textil som blir till skräp trots att det egentligen borde kunna användas i många år.
Därför är vi glada att kunna erbjuda förstklassig sömnadsservice som hjälper er att öka både livslängd och komfort på era textilier!

Ann Gardebrink är något av en lokalkändis i sammanhanget. Hon finns hos oss i vår syatelje där hon bidrar med sina mångåriga kunskaper om hur man lagar, lägger upp och ordnar snyggt. Allt detta görs till mycket överkomliga priser för att det ska vara så tillgängligt som möjligt. 

Exempelpriser:
Uppläggning av byxor: från 150:-
Uppläggning av gardinpar: från 200:-

Observera att alla plagg som ska lagas ska vara tvättade när de lämnas in till oss. Om plagget inte är tvättat kommer vi att lägga på en serviceavgift á 150 kr per plagg som betalas av kund när plagget hämtas.

Ann finns hos oss alla vardagar och det går bra att ringa till butiken för att komma i direktkontakt med henne om du önskar diskutera ett syjobb av något slag. Inget är för stort eller litet – vi ordnar så att ni blir nöjda.